Evenementenkalender

27 april 2021 Oranje Boven Rit
13 mei 2021 AFGELAST: Dauwtrappelen
24 mei 2021 Verenigingsactiviteit voor leden PSV
10 juli 2021 Meetmoment paarden & pony's BB t/m M2
31 juli 2021 Summer Holiday Buitenrit
28 augustus 2021 Dressuurclinic Marten Luiten
04 september 2021 Ride & Run
05 september 2021 Meetmoment paarden & pony's BB t/m M2

Meetmoment

Op zaterdag 10 juli organiseren wij een meetmoment voor winstpunten op zandbodem. Paarden en pony's in de klasse BB t/m M2 dressuur. Inrijden in de binnenbaan en buiten rijd je twee proeven achter elkaar in een omheinde buitenbak.

Inschrijving via mijnknhs.nlWees er snel bij want vol = vol.


Summer Holiday Buitenrit

Heb je nog geen vakantieplannen voor deze zomer, dan hebben wij iets leuks voor je op de agenda staan! We organiseren deze zomer, zaterdag 31 juli, namelijk een leuke buitenrit van circa 2 uur door de schitterende omgeving van Westerwolde! Bij terugkomst staat er een heerlijk zomers drankje en hapje voor je klaar op het terras!
De rit is voor zowel ruiters als menners geschikt.
Aanmelden kan via aanmelden-driesporen@hotmail.com.
Vermeld daar even bij of je ruiter of menner bent.
De kosten zijn €10,- per persoon.

Zie hier voor de flyer. 

De startlijst is hier te vinden.


Ride & Run

Buitensporten. De natuur in. Dat is beleving, dat is avontuur. Steeds meer mensen zijn op zoek naar de combinatie van lichamelijke uitdaging en mentale ontspanning.

Zou het niet fantastisch zijn als iedereen de sport zou kunnen uitoefenen die hem of haar het meeste aanspreekt? Maar dan wel nog steeds met elkaar, bijvoorbeeld hardlopend of te paard? Zodat familie, vrienden en collega’s samen kunnen genieten, terwijl iedereen datgene doet waaraan ze het meest plezier beleven.

Op zaterdag 4 september organiseert manege de Driesporen te Onstwedde de zesde editie van Ride & Run, een concept van Bit en KNHS. Dit multisportevent brengt beginnende en gevorderde buitensporters uit verschillende disciplines – paardrijden en hardlopen – samen voor een gezellige en sportieve dag in de natuur.

Sport en recreatie komen op een unieke wijze samen tijdens Ride & Run. De invulling van Ride & Run is simpel: een team bestaande uit een ruiter en een hardloper leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette onverharde route van 5 of 10 km af. 

Meedoen is belangrijker dan winnen!

Voor meer informatie en inschrijving zie onze website www.rideenrunonstwedde.jimdo.com

Uiteraard kan het evenement alleen doorgaan als dat mogelijk is met de op dat moment geldende Corona maatregelen.

 


Meetmoment paarden & pony's BB t/m M2 

Op zondag 5 september organiseren wij een meetmoment voor winstpunten op zandbodem. Paarden en pony's in de klasse BB t/m M2 dressuur. Inrijden in de binnenbaan en buiten rijd je twee proeven achter elkaar in een omheinde buitenbak.

Inschrijving via mijnknhs.nlWees er snel bij want vol = vol.