Evenementenkalender

8 januari 2022 Onderlinge dressuurwedstrijd
15 januari 2022 Officiële dressuurwedstrijd paarden & pony's BB t/m M2
22 januari 2022 Rommelmarkt
5 februari 2022 Onderlinge dressuurwedstrijd
12 & 13 februari 2022 Officiële dressuurwedstrijd paarden & pony's BB t/m ZZL
12 maart 2022 Officiële dressuurwedstrijd paarden & pony's BB t/m M2
19 maart 2022 Onderlinge dressuurwedsrijd (Verkleedwedstrijd)
23 april 2022 Onderlinge dressuurwedstrijd (Clubkampioenschappen)
21 mei 2022 Diplomarijden
4 juni 2022 Workshop Ruiterfitheid
18 juni 2022 16+ dressuurwedstrijd voor lessende MV-leden
2 juli 2022 Summer Holiday buitenrit
20 augustus 2022 Shetlanderkeuring
3 september 2022 Ride & Run
29 oktober 2022 Pompoenenrit

Diplomarijden

Op zaterdag 21 mei organiseren wij Diplomarijden voor onze jeugdleden die voldoende winstpunten hebben gehaald om volgend seizoen te mogen starten in een hogere klasse. De leden die daarvoor in aanmerking komen, ontvangen een persoonlijke uitnodiging.


Workshop Ruiterfitheid

In deze leuke workshop op zaterdag 4 juni versterk je je rug- en rompspieren door leuke, eenvoudige oefeningen. Core Stability is de basis voor veel sporten. Je wordt fitter, sterker en je balans zal meer verfijnen. Uiteraard komen ook je arm- en beenspieren aan bod. Als jij beter zit, is je paard een blijer dier!


Maximaal 10 deelnemers per groep en de workshop duurt een uur. De starttijd is afhankelijk van het aantal deelnemers.
Voor slechts € 10,- kun je meedoen aan deze workshop van een uur en krijg je ook nog eens koffie/thee of ranja erbij!
Je hoeft geen lid te zijn om deze workshop te volgen.

Aanmelden kan via aanmelden-driesporen@hotmail.com of via de lijsten die op de manege hangen. Vermeld je naam en je leeftijd (voor het samenstellen van de groepen) in de mail. Wil je met je vriend(inn)en in een groep? Zet dat dan bij je aanmelding. We gaan er een gezellige dag van maken!


16+ dressuurwedstrijd voor lessende MV-leden

Deze wedstrijd is op zaterdag 18 juni.
Aanmelden kan tot een week voor de wedstrijd via de lijsten die op de manege hangen of via wedstrijdendriesporen@hotmail.com. Vermeld in je mail:
- datum wedstrijd
- naam ruiter
- naam paard
- klasse dressuur 
De voorlopige startlijst wordt maandag en de definitieve startlijst uiterlijk vrijdag vóór de wedstrijd gepubliceerd op de website en op Facebook en de uitslag daags erna.
Door inschrijving ga je ermee akkoord dat je naam op de startlijst en de uitslagenlijst wordt gepubliceerd en dat er foto's genomen kunnen worden die gepubliceerd worden op onze site of Facebookpagina.
Heb je vragen, wil je meer informatie of je aanmelden: ons wedstrijdsecretariaat staat voor je klaar!
Stuur dan een mail naar wedstrijdendriesporen@hotmail.com.


Summer Holiday buitenrit

Op zaterdag 2 juli wordt er weer een zomerse buitenrit georganiseerd. Nadere info volgt, opgave via aanmelden-driesporen@hotmail.com


Shetlanderkeuring

In verband met de keuring op zaterdag 20 augustus zijn de binnenrijbanen vanaf donderdagavond 18 augustus t/m zaterdag 20 augustus 19.00 uur niet beschikbaar. De manegelessen worden gegeven in de buitenbak, deze is tijdens de manegelessen en een half uur voor en na de lessen niet beschikbaar om vrij te rijden.


Ride & Run

Buitensporten. De natuur in. Dat is beleving, dat is avontuur. Steeds meer mensen zijn op zoek naar de combinatie van lichamelijke uitdaging en mentale ontspanning.

Zou het niet fantastisch zijn als iedereen de sport zou kunnen uitoefenen die hem of haar het meeste aanspreekt? Maar dan wel nog steeds met elkaar, bijvoorbeeld hardlopend of te paard? Zodat familie, vrienden en collega’s samen kunnen genieten, terwijl iedereen datgene doet waaraan ze het meest plezier beleven.

Op 3 september organiseert manege de Driesporen te Onstwedde de zevende editie van Ride & Run, een concept van Bit en KNHS. Dit multisportevent brengt beginnende en gevorderde buitensporters uit verschillende disciplines – paardrijden en hardlopen – samen voor een gezellige en sportieve dag in de natuur.

Sport en recreatie komen op een unieke wijze samen tijdens Ride & Run. De invulling van Ride & Run is simpel: een team bestaande uit een ruiter en een hardloper leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette onverharde route van 5 of 10 km af.

Meedoen is belangrijker dan winnen! Inschrijven kan via https://rideenrunonstwedde.jimdofree.com/ride-run-onstwedde/inschrijven/

Let op: het evenement kan alleen doorgaan als de overheid geen beperkende maatregelen heeft opgelegd.


Pompoenenrit

Op zaterdag 29 oktober wordt er een pompoenenrit georganiseerd. Nadere info volgt, opgave via aanmelden-driesporen@hotmail.com