Tarieven/lid worden

Manegevereniging (MV)
Jaarlijkse contributie lidmaatschap € 12,00 per kalenderjaar
Wekelijkse lessen voor jeugd van 7 tot 18 jaar € 32,00 per maand
Wekelijkse lessen voor volwassenen van 18 jaar en ouder € 35,00 per maand
Tweewekelijkse lessen voor mensen met een beperking (incl. wedstrijdgeld) € 22,00 per maand

Wil je lid worden, je lidmaatschap wijzigen of opzeggen, gebruik dan het Aanmeldings- en mutatieformulier.
Er geldt een maand opzegtermijn, ingaande de 1e van de maand volgend op de schriftelijke opzegging,


Paardensportvereniging (PSV)

Voor meer informatie over de tarieven bij de Paardensportvereniging mag je een mailtje sturen naar de secretaris van de PSV.

Wanneer je de lessen bij onze Paardensportvereniging opzegt, geldt er één maand opzegtermijn, ingaande de 1e van de maand volgend op de schriftelijke opzegging. Houd hier rekening mee.

Lidmaatschap PSV is per kalenderjaar en dat betekent tevens een verplicht lidmaatschap KNHS. Aan het einde van ieder jaar wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Wil je dat niet, dan moet het lidmaatschap bij de PSV zo snel mogelijk worden opgezegd, maar in ieder geval voor 30 november. 

Wil je lid worden? Dan hoef je alleen even het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar psvdedriesporen@gmail.com

Om officiële wedstrijden te mogen rijden moet je naast je lidmaatschap van een paardensportvereniging lid zijn van de KNHS en in het bezit zijn van een startpas. Klik hier voor meer informatie.


Voor het vrij rijden in onze manege is een bakkaart nodig. Zonder bakkaart kun je geen gebruik maken van onze binnen- en buitenaccommodatie.

Klik hier voor meer informatie of om een bakkaart aan te vragen.