Wie zijn wij?

Paardensportvereniging De Driesporen

Wie op meer wedstrijdgerichte manier paardensport wil bedrijven en een eigen pony of paard heeft, kan terecht bij paardensportvereniging (PSV) De Driesporen. Voor deelname aan wedstrijden van de landelijke paardensportbond Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is lidmaatschap van een paardensportvereniging vereist.

Dressuur en springen
PSV De Driesporen telt ruim 140 leden die bijna allemaal wedstrijden rijden. De leden van PSV De Driesporen zijn behoorlijk succesvol. Zo konden we in het afgelopen seizoen ook weer een heel aantal kampioenen in het zonnetje zetten. 

Wytske Schuth verzorgt de dressuurlessen van PSV De Driesporen.  Zij verzorgt lessen voor alle niveaus, al naar gelang de behoefte van de leden. Ook verzorgt zij privélessen. De tarieven vind je hier.

Ellen Hinrichs verzorgt de lessen Paard & Gedrag. Dit is geschikt voor alle leeftijden en paarden. Tarieven zijn gelijk aan de dressuurlessen. Er zitten maximaal 2 in een les. Een les duurt een half uur en is op de maandagavond vanaf 19.30 uur in hal 2. Cap verplicht.

Wil je lid worden? Dan hoef je alleen even het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar psvdedriesporen@gmail.com

Voor alle up-to-date informatie en evenementen verwijzen we u door naar onze Facebookpagina!